5in5 review en ervaringen: Snel zakelijk krediet in 5 minuten

Dit is de 5in5 review waarin wij onze ervaringen delen. Dit keer de kredietverstrekker in zakelijk overbruggingskrediet 5in5 uit Berkel en Rodenrijs.

Wat is 5in5?

5in5 biedt een overbruggingskrediet tot 5000 euro voor ondernemers die net even wat extra’s nodig hebben. 5in5 staat voor een nieuwe vorm van krediet verlenen. 5in5 is anders dan een bank en als andere aanbieders van zakelijke kredieten. 5in5 helpt je in gevallen waar je bij anderen niet terecht kan. 5in5 is een handelsnaam van Flow Forward BV Kvk: 82754411.

De website van 5in5. Vraag eenvoudig een klein zakelijk krediet aan binnen 5 minuten.

Hoeveel kan ik lenen?

Bij 5in5 (Fiveinfive) kun je een zakelijk krediet afsluiten van €500 – €5.000. Je kunt kiezen voor een kortlopende lening (overbruggingskrediet) voor als je tijdelijk geld nodig hebt.

Wat zijn de voorwaarden?

Je bedrijf moet beschikken over een zakelijke bankrekening. Dit is nodig omdat 5in5 jouw banktransacties analyseert. Er is geen minimale omzet vereist.

Welke informatie hebben ze van je nodig?

Je bedrijfsnaam of KvK-nummer. Daarna vragen ze je in een beveiligde omgeving in te loggen op je bankrekening (-en) om zo jouw banktransacties te analyseren. Als laatste vragen we het contract digitaal te ondertekenen.

Hoe lang duurt het om de aanvraag te beoordelen?

Binnen 5 minuten weet jij of jouw aanvraag is goedgekeurd en voor welk bedrag. Door een intelligente online aanvraagprocedure zijn ze in staat om een krediet van maximaal 5000 euro goed te keuren in 5 minuten en in maximaal 5 termijnen terug te betalen.

Hoe werkt het terugbetalen?

Na het afsluiten krijg je een overzicht met de exacte data waarop jij je termijnen moet terug betalen. Dit overzicht staat ook in jouw persoonlijke pagina. Het is belangrijk dat jij je houdt aan deze data. Je zal 2 dagen van te voren een mail ontvangen met het te betalen bedrag en een betaallink, zodat jij makkelijk terug kunt betalen. Ook kan je rechtstreeks betalen vanuit je persoonlijke pagina. Terugbetalen gaat in 5 termijnen.

Welke rente kan ik verwachten?

De rente hangt af van de aanvraag maar ligt ergens tussen:

  • Afsluitkosten van 7% tot 11% +
  • Dagrente van 0,1% per dag en 0,2% per dag

Hoeveel moet ik aflossen?

Looptijden zijn meestal erg kort, dus gaat vaak om een korte overbrugging van een maand tot vijf maanden.

Zit ik eraan vast?

Als ondernemer is er niets belangrijker dan bij kunnen sturen en flexibel zijn. Wil je meer opnemen of juist eerder aflossen, dan kan dat. Je kunt dagelijks opzeggen en extra aflossen is kosteloos. Het op tijd terug betalen van jouw krediet heeft een positief effect op je kredietscore, wat kan leiden tot een verbeterd kredietaanbod.

Wat zeggen klanten over 5in5 (reviews)

Er zijn nog niet veel reviews te vinden op het internet. We houden het in de gaten voor je.

5in5 review
Klanten geven 5in5 vijf sterren. Hoe kan het ook anders?

5in5 voordelen

Eenvoudig aanvraag proces

Geen minimale omzet vereist

5000 euro in 5 minuten geregeld voor maximaal 5 termijnen

Dezelfde dag op je rekening

Geen verborgen kosten

Conclusie: 5in5 review

Uit deze 5in5 review en ervaringen komt naar voren dat er vooraf duidelijkheid is over kosten en voorwaarden. Het is snel geregeld. 5in5 is snelle financiering voor bedrijven die niet op de bank willen wachten maar snel een klein overbruggingkrediet nodig hebben. Een aanvraag doe je al binnen 2 minuten. Je financiering kan al binnen 5 minuten geregeld zijn en staat dezelfde dag nog op je rekening.

Online aanvragen

Online aanvragen doe je in 2 minuten online en zonder stapels documenten. 
1. Vul online enkele gegevens in.
2. Koppel je bankrekening
3. Neem binnen 5 minuten geld op.

Disclaimer: Geld lenen kost geld.