OPR-Bedrijfskrediet review en ervaringen

Dit is de OPR-Bedrijfskrediet review waarin wij onze ervaringen delen. Dit keer de kredieverstrekker OPR-bedrijfskrediet uit Amsterdam.

Wie is OPR-Bedrijfskrediet

OPR-Bedrijfskrediet is een dienst van OPR-Finance B.V., een Nederlandse dochteronderneming van het Finse OPR-Finance Oy.

OPR-Finance Oy is een gerenommeerde Finse onderneming opgericht in 2005 en gespecialiseerd in het verstrekken van korte termijn kredieten. Sinds 2013, hebben we meer dan twee duizend bedrijven in Scandinavië geholpen met financieringen. OPR-Finance Oy levert diensten aan klanten in vijf EU-landen en heeft kantoren in Helsinki, Stockholm, Kopenhagen, Praag en Amsterdam. Behalve zakelijke leningen biedt de Groep diverse andere financiële diensten zoals consumentenkrediet en een facturerings- en afbetalingsoplossing voor online winkels. Sinds 2005 heeft OPR-Vakuus Oy meer dan een miljoen leningen verstrekt en haar diensten aan meer dan 500.000 klanten geleverd. De Groep heeft tijdens de laatste 12 maanden leningen ter waarde van bijna €150 miljoen toegekend aan bedrijven in Scandinavië.

OPR-Finance B.V. met statutaire zetel te Amsterdam (Nederland) is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67064086.

Hoeveel kan ik lenen

Bij OPR-bedrijfskrediet kun je zakelijke leningen afsluiten in de range van €3.000-50.000. Looptijden van 1 tot 12 maanden.

Wat zijn de voorwaarden

De voorwaarden voor toekenning van een zakelijk krediet bij OPR-bedrijfskrediet zijn

  • Een in Nederland gevestigde onderneming, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel
  • De voor de onderneming bevoegde personen hebben een goede reputatie
  • De onderneming heeft een goede krediethistorie
  • De persoon/personen die de borg staat/staan heeft/hebben een goede krediethistorie. Persoonlijke borg door één privé persoon voor een lening tot €20.000
    Persoonlijke borg door twee privé personen voor een lening groter dan €20.000

Welke informatie hebben ze nodig

Om in aanmerking te komen voor een zakelijk krediet moet je beschikken over:

  • bevoegdheid om voor de onderneming te tekenen, hetzij alleen of gezamelijk met een andere persoon
  • toegang tot online bankieren, om de aanvraag elektronisch te kunnen ondertekenen
  • vestigingsadres van de onderneming en het bankrekeningnummer waarnaar de lening kan worden overgemaakt
  • de namen en e-mailadressen van de privé personen die borg zullen staan voor de lening. Deze personen zullen een e-mail ontvangen met de uitnodiging om de borgtocht te accepteren door de overeenkomst en de daarbij behorende algemene voorwaarden online te accepteren en elektronisch te tekenen

Let op: het verwerken van de aanvraag voor de lening kan pas beginnen als alle bevoegde personen namens de onderneming en de borgen de overeenkomsten en de daarbij behorende algemene voorwaarden hebben geaccepteerd en elektronisch ondertekend.

Hoe lang duurt het om een aanvraag te beoordelen

Als je een lening aanvraagt op werkdagen voor 16:00 uur ’s middags ontvang je nog dezelfde dag de kredietbeslissing.

Als de lening aanvraag is goedgekeurd dient de mede tekeningsbevoegde persoon – ingeval van gezamenlijke tekeningsbevoegdheid – en de borgen de overeenkomsten en de daarbij behorende algemene voorwaarden elektronisch te accepteren. Hierna, wordt het geld direct naar de bankrekening van de onderneming overgemaakt.

Hoe werkt het terugbetalen

Het OPR-Bedrijfskrediet wordt in maandelijkse termijnen afgelost. Ze sturen de facturen naar het factuuradres van de onderneming.

Welke rente kan ik verwachten

OPR-Bedrijfskrediet heeft een duidelijk en transparant prijsbeleid: ze hebben een vaste kredietvergoeding voor de hele looptijd, die alle kosten dekt met betrekking tot de lening zoals de rente-, adminsitratie- en afsluitkosten. Er zijn geen andere kosten voor de lening naast deze kredietvergoeding.

voorbeeld kredietkosten OPR-bedrijfskrediet
rekenvoorbeeld kredietkosten bij een bedrijfskrediet van €8.000 en looptijd van 3mnd.

Is er een afsluitprovisie?

Nee

Zit ik eraan vast

Nee. Houd er echter rekening mee dat de totale kredietkosten hetzelfde blijven ook als je vervroegd de zakelijke lening aflost.

Wat zeggen klanten over OPR-bedrijfskrediet (reviews)

OPR-bedrijfskrediet voordelen

Kredietbeslissing dezelfde dag

€3.000–50.000

Terugbetaling in maandelijkse termijnen

Online verwerkt, zonder papierwerk of veel gedoe

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte op via de website van OPR-bedrijfskrediet

Plaats een reactie