Qeld review en ervaringen: Bedrijfslening binnen 24 uur

Dit is de Qeld review waarin wij onze ervaringen delen. Dit keer de kredieverstrekker in bedrijfsleningen Qeld uit Scandinavië.

Qeld Review: Wie is Qeld?

Qeld is een marktleider in Scandinavië op het gebied van bedrijfsleningen en is een belangrijke speler op de Nederlandse markt, waarbij alle bedrijven zich kunnen aanmelden. Het is het achtst snelst groeiende bedrijf van Europa (2020). Er werken momenteel 150 medewerkers. Qeld is het Nederlandse filiaal van Qred Företagslån AB. Samen bestaan we nu vier jaar. In de afgelopen jaren helpen ze  de kleine ondernemers in Zweden, Finland, Denemarken en Nederland aan krediet. Tot nu toe hebben we ruim 100.000 ondernemers van financiering voorzien en hebben we in de loop der jaren bijgedragen aan het creëren van meer dan 40.000 banen.

Qeld review 2024_Wie is Qeld
Qeld review 2024: Team Qeld

Wat onderscheidt Qeld?

Qeld maakt zakelijk lenen eenvoudig, overzichtelijk en flexibel. Het aanvragen van een bedrijfslening duurt slechts 1 minuut en is geheel vrijblijvend. Bij goedkeuring en digitale ondertekening maken ze de lening dezelfde werkdag nog naar je over. Snel en simpel!

Hoeveel kan ik lenen

Bij Qeld kun je een bedrijfslening afsluiten van €1.000 – €200.000

Wat zijn de voorwaarden

Je bedrijf moet beschikken over een zakelijke bankrekening. Het belangrijkste is dat je bedrijf in staat is aan de toekomstige betalingen te voldoen en dat het geleende bedrag redelijk in verhouding staat tot de grootte van het bedrijf. Alle Nederlandse Eenmanszaken, BVs, NVs en VoFs kunnen bij een lening aanvragen. Zolang er maar een geldig KvK-nummer is en de leiding van het bedrijf in Nederland woonachtig is. Het maakt niet uit of uw bedrijf jong of oud is, groot of klein. Soms geven ze ook een lening aan een bedrijf met betalingsachterstanden.

Welke informatie hebben ze van je nodig

Wat voor Qeld belangrijk is, is dat er een goed en gezond bedrijfsconcept aanwezig is en, dat er goede mensen achter de onderneming zitten. Het belangrijkste is dat het bedrijf in staat is aan de toekomstige betalingen te voldoen en dat het geleende bedrag redelijk in verhouding staat tot de grootte van het bedrijf.

Hoe lang duurt het om de aanvraag te beoordelen

Zodra je kredietaanvraag compleet is neemt jouw persoonlijke accountmanager contact met je op en wordt je aanvraag dezelfde dag nog beoordeeld. Normaal gesproken hoor je binnen 24 uur van ons of we je kunnen helpen en kun je direct geld opnemen.

qeld review_ervaringen_2023

Qeld Review: De website van kredietverstrekker Qeld

Hoe werkt het terugbetalen

Qeld hanteert een vast maandelijks bedrag op basis van de Qeld-score van jouw bedrijf.

Je hebt al een lening bij de bank

De aanvraag wordt persoonlijk bekeken en dit hoeft geen probleem te vormen.

Welke rente kan ik verwachten

Bij Qeld is er geen rente maar je betaald vaste kosten per maand. Een voorbeeld om je een idee te geven van de kosten.

Leenbedrag: 10.000 euro

Looptijd: 12 maanden

Maandelijkse aflossing : 833 euro

Maandelijkse kosten: 200 euro

Leenbedrag: 50.000 euro

Looptijd 12 maanden

Maandelijkse aflossing: 4.167 euro

Maandelijkse kosten: 800 euro

* Deze maandelijkse kosten zijn een voorbeeld. De werkelijke maandelijkse kosten worden berekend o.b.v. de Qeld-score van je onderneming.

Hoeveel moet ik aflossen?

De echte maandelijkse prijs wordt gebaseerd op jouw bedrijf zijn Qeld-score. Je betaalt alleen voor de maanden wanneer je de lening gebruikt.

En is er nog een afsluitprovisie?

Nee

Zit ik eraan vast?

Nee, je zit nergens aan vast. De lening heeft geen vaste looptijd en kan op elk moment worden terugbetaald zonder extra kosten.

Zijn er nog verborgen kosten?

Nee. Bij Qeld zijn ze volledig transparant over prijzen en voorwaarden. Je betaalt bij Qeld een vaste maandelijkse prijs per maand voor het gebruikmaken van de lening en een standaard maandelijkse aflossing. Tel de twee bedragen bij elkaar op en dit zijn de totale maandelijkse kosten.

Wanneer wordt de lening overgemaakt?

Bij digitale ondertekening van het contract wordt getracht de zakelijke lening nog dezelfde dag over te maken (indien de kredietaanvraag vóór 17.00 uur is goedgekeurd en getekend). Voor de meeste klanten is het geld de volgende werkdag al beschikbaar op de rekening, maar het kan zijn dat uitbetaling iets langer duurt i.v.m. de verwerkingstijd van jouw bank.

Testimonials: Qeld review en ervaringen door klanten


Qeld heeft al meer dan 30.000 ondernemers geholpen en is door Financial Times bestempeld als één van de snelst groeiende FinTech bedrijven in Europa.

Klanten beoordelen Qeld met 4,3 sterren (google reviews). Qeld heeft op dit moment 44 Google reviews met een gemiddelde score van 4,3 uit 5 sterren. Op basis van deze Qeld review wordt het bedrijf als bovengemiddeld positief ervaren.

qeld review en ervaringen

Qeld wordt ook uitstekend beoordeeld door haar klanten met een 4.7 uit 5 o.b.v. 1240 reviews via Trustpilot.

Qeld voordelen

✓ €1.000 tot €200.000 krediet

✓ Binnen 24 uur geregeld

✓ Neem op wanneer je wil

✓ Betaal alleen bij gebruik

✓ Dagelijks opzegbaar

Conclusie: Qeld review en ervaringen

Qeld heeft al meer dan 40.000 ondernemers geholpen en is door Financial Times bestempeld als één van de snelst groeiende FinTech bedrijven in Europa. Het product wordt beoordeeld met een 4,7 uit 5 op review platform Trustpilot. De ervaringen van klanten zijn dus uitstekend. Er zijn geen opstartkosten en de kosten worden bepaald aan de hand van een persoonlijke score. Het is dus maatwerk bij Qeld. Vraag een gratis offerte aan en ontdek vrijblijvend hoeveel jij zakelijk kunt lenen.

Online aanvragen

Online aanvragen gaat in drie stappen en kost slechts 1 minuut van je tijd.

1. Vul een formulier in (gewenste hoeveelheid, KvK-nummer, e-mailadres en mobiel nummer). De aanvraag is gratis en niet bindend.

2. Verzend eventuele aanvullende informatie. Offertes worden meestal binnen één uur tijdens kantoortijden uitgestuurd.

3. Jij beslist of je wilt doorgaan nadat je een offerte hebt ontvangen. Nadat je de lening met je persoonlijke iDIN hebt goedgekeurd, wordt het geld nog dezelfde dag overgemaakt.

Disclaimer: Let op: Geld lenen kost geld.