BridgeFund Review 2024: Onze ervaringen met lenen zonder jaarcijfers

Dit is de Bridgefund review waarin wij onze ervaringen delen. Dit keer de kredieverstrekker Bridgefund uit Amsterdam.

Inhoudsopgave

Wie is Bridgefund

Bridgefund is een online kredietverstrekker gepassioneerd om de financiële dienstverlening te veranderen.  Simpel & snel en altijd met een glimlach. Dat doen ze met een bont gezelschap van getalenteerde professionals met verschillende relevante achtergronden. Er werken momenteel 64 mensen. Ze pretenderen heldere duidelijke afspraken waardoor je geen ingewikkelde regels en procedures meer nodig hebt. Simpel. Die vrijheid vraagt ook om verantwoordelijkheid. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dat geeft vertrouwen. Ervaring genoeg daar. O.a. René Frijters is betrokken. Als oprichter van Alex beleggingsbank en Knab is hij fintecher van het eerste uur. Ze hebben inmiddels al €200.000.000,- gefinancierd aan 6500+ ondernemers

Wie is Bridgefund
BridgeFund review 2024: Team Bridgefund

Hoeveel kan ik lenen

Bij Bridgefund kun je lenen vanaf €5.000. Een lening is mogelijk voor al je zakelijke doeleinden. Regel extra werkkapitaal tot € 250.000. Je kunt kiezen uit een kortlopende zakelijke lening: ideaal voor een éénmalige financieringsbehoefte of een doorlopend zakelijk krediet: ideaal voor als je vaker financiering nodig hebt.

Wat zijn de voorwaarden

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 6.000 per maand. Ze verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).  Je kan dus terecht voor een zakelijke lening tot maximaal € 250.000 zonder jaarcijfers of een businessplan. Je aanvraag wordt beoordeeld op basis van je bankgegevens (cashflow). Zo weet je snel hoeveel je kan lenen en kan je lening al binnen 24 uur zijn toegekend zodat je direct over het geld kan beschikken.

Welke informatie hebben ze nodig

In eerste instantie hebben ze een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen. Dit kan je eenvoudig downloaden vanuit online bankieren bij je afschriften. Op basis van dit bestand berekenen ze de maximale leencapaciteit en welke aanvullende gegevens er eventueel nodig zijn.

Hoe lang duurt het om de aanvraag te beoordelen

Je doet een aanvraag online en er wordt binnen 24 uur besloten of je in aanmerking komt voor een zakelijk krediet. Na de aanvraag, die volledig online verloopt, beschik je binnen twee tot vijf dagen over het geld. Je hoeft hiervoor niet naar een bank.

De website van kredietverstrekker Bridgefund

Hoe werkt het terugbetalen

Iedere werkdag betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing. Dit zal gaan via een automatische incasso. Gaan de zaken goed? Je kunt bij Bridgefund boetevrij aflossen. Na maximaal 24 maanden ben je weer helemaal schuldenvrij.

Welke rente kan ik verwachten

Bridgefund hanteert een alles-in-1 tarief vanaf 0,7% per maand. Ons tarief is opgebouwd uit een vaste rente van 1% per maand en een premie opslag van 0.3% tot 2.2%. De hoogte van de premie opslag is afhankelijk van de hoogte van de lening en een aantal prestatie indicatoren van je bedrijf. Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang een aanbod op maat.

Is er een afsluitprovisie

Nee

Zit ik eraan vast?

Nee, je zit nergens aan vast. De lening heeft geen vaste looptijd en kan op elk moment worden terugbetaald zonder extra kosten.

Wat zeggen klanten over Bridgefund (reviews)

bridgefund reviews_klantbeoordelingen
Bridgefund scoort een 4,6 uit 5 en wordt hiermee uitstekend beoordeeld o.b.v. 1764 reviews. (Trustpilot)
Op Google krijgt Bridgefund een 4,0 o.b.v 262 reviews
Klanten beoordelen Bridgefund met 4,0 sterren (google reviews). Bridgefund heeft op dit moment 262 Google reviews met een gemiddelde score van 4,0 uit 5 sterren. Op basis van deze Bridgefund review wordt het bedrijf als bovengemiddeld positief ervaren.

Bridgefund reclame

Bridgefund is op dit moment erg actief met reclames op bushokjes en billboards. Waarbij ze inspelen op de vraag naar zakelijk krediet lenen zonder gedoe.

Bridgefund voordelen

✓ Gratis aanvragen

✓ Lenen vanaf 0,7%

✓ Korting bij vroegtijdige aflossing

✓ Korte looptijd van 24 maanden

Conclusie Bridgefund review en ervaringen (2024)

Bij Bridgefund hoef je geen businessplan of jaarcijfers te overleggen. Het product wordt beoordeeld met een 4,8 uit 5 op review platform Trustpilot. De ervaringen van klanten zijn dus uitstekend. Je hebt alleen kosten over opgenomen bedragen en wat je aflost kun je ook direct weer opnemen. Vraag een gratis offerte aan en ontdek vrijblijvend hoeveel jij zakelijk kunt lenen.

Online offerte aanvragen

Online aanvragen gaat in drie stappen en kost slechts 4 minuten van je tijd.

1. Vul je bedrijfsgegevens in en stuur digitaal je omzet gegevens.

2. Je aanvraag wordt beoordeeld en binnen 6 uur krijg je een definitieve uitslag.

3. Na goedkeuring kan je binnen een dag over zakelijk krediet beschikken.

Disclaimer: Let op, geld lenen kost geld.