New10 review 2024: Onze ervaringen met zakelijk lenen via New10

Dit is de New10 review waarin wij onze ervaringen delen. Dit keer de kredietverstrekker in zakelijke financiering voor ondernemers, New10 uit Amsterdam.

Inhoudsopgave

Wie is New10?

New10, een initiatief van ABN AMRO is opgericht in 2016. ABN AMRO ziet dat ondernemers bij het realiseren van hun plannen snelheid en zekerheid zoeken. New10 biedt ondernemers een volledig digitale oplossing waarmee zij zelf een zakelijke financiering kunnen aanvragen: gemakkelijk en met controle in eigen hand. Door de funding van ABN AMRO kan New10 je bovendien een aantrekkelijk rentepercentage bieden. Er werken momenteel 126 mensen. Ze hebben enkele tientallen miljoen aan krediet verstrekt.


new10 review de mensen 2023

New10 review 2023: Het team van 126 medewerkers van de dochteronderneming van ABN AMRO

Hoeveel kan ik lenen?

Bij New10 kun je een zakelijk krediet afsluiten van € 20.000,- tot € 500.000

Wat zijn de voorwaarden

Je bedrijf moet beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van circa €50.000 per jaar. Je hebt minimaal 15 maanden transactiedata op een zakelijke rekening. Er is een positief eigen vermogen én winstgevendheid. Niet actief in één van deze branches: financiële instellingen, commercieel vastgoed, projectontwikkeling, scheep- en luchtvaart, levensbeschouwelijke en politieke organisaties, adult entertainment, tabak, drugs en gokken

Welke informatie hebben ze nodig?

Met een snelle check zie je of je bedrijf klaar is voor uitbreiding. Kies een doel: groei & uitbreiding, voorraden en debiteuren, machines, inventaris, voertuigen. Geef aan hoeveel je nodig hebt. New10 kijkt naar de huidige bedrijfsprestaties en stelt voorwaarden. Je bent tenminste 2 jaar actief (KVK). Je toont definitieve jaarcijfers en transactiedata van je zakelijke rekening en mogelijk andere leningen die je bedrijf heeft. Hoeveel winst maak je jaarlijks. Welke bedrijfsvorm heb je.

Hoe lang duurt het om de aanvraag te beoordelen

Zodra je kredietaanvraag compleet is wordt je aanvraag dezelfde dag nog beoordeeld. Normaal gesproken hoor je binnen 24 uur van ons of we je kunnen helpen en kun je direct geld opnemen.

Hoe werkt het terugbetalen

Terugbetaling gaat via een percentage van de omzet. Het rentepercentage staat gedurende de looptijd van 1 jaar vast.

Je hebt al een lening bij de bank

Hier wordt rekening mee gehouden in je persoonlijke offer.

Zijn er ook kosten als je het krediet niet gebruikt

Ik lees dat de rente alleen wordt betaald over het opgenomen bedrag. Wat ik niet duidelijk kan vinden is of je ook de servicekosten van 0,05% niet betaald als je niks hebt opgenomen.

Welke rente kan ik verwachten

Krediet aanvragen gaat vanaf 4,7% rente , binnen 24 uur geregeld. De rente kan per aanvraag wel verschillen afhankelijk van je cijfers. De hoogte van de rente hangt af van je risicoprofiel en loopt van 4,7 tot 9,6 procent. Per jaar. Bij elke opname heb je direct inzicht in de kosten. De servicekosten zijn maximaal 0,2% per maand.

Hoeveel moet ik aflossen

Je lost maandelijks een klein gedeelte af dat je ook weer kunt opnemen.

En is er nog een afsluitprovisie?

Nee

Zit ik er aan vast?

Looptijd van 1 jaar, elk jaar wordt verlenging opnieuw beoordeeld op basis van dezelfde criteria als bij aanvraag.

Wat vinden klanten van New10 (reviews)

Op de website lezen we verschillende ervaringen.

De les die Gerwin en Tom hebben geleerd? Gerwin: “Dat het financieren uit eigen middelen je bedrijfsgroei kan remmen. Als de verbouwing vertraging had opgelopen, was onze omzet dit jaar een stuk lager uitgevallen. We hebben sneller en efficiënter kunnen groeien dankzij een lening.” De werkwijze van New10 past bij het ondernemerschap van nu, vindt Gerwin. “Wij geloven niet in het indienen van driejarenplannen, maar in snel schakelen. En we willen dat een bank ons niet alleen ziet als cijfers op papier, maar ook kijkt naar wat we doen en waarvoor we staan. New10 spreekt onze taal.”

new10 ervaringen_klanten reviews New10

New10 review: ervaringen door gebruikers

New10 wordt door klanten beoordeeld met een 4,7 (google reviews). 

new10 review_google reviews new10

New10 voordelen

✓ Weet binnen 5 minuten wat mogelijk is

✓ Volledig digitaal, makkelijk en wanneer jij wilt. Voor de moderne ondernemer.

✓ Onderdeel van ABN AMRO

✓ Zakelijk financieren tot 250.000 met 4,6% – 9% rente

✓ Aflossen en opnemen wanneer je wilt

Online aanvragen

1. Vraag een aanbod op maat aan

2.Upload aanvullende informatie

3.Teken de contracten digitaal

4. Financiering staat voor je klaar