Zakelijk krediet zonder jaarcijfers. 5 opties

Je bent op zoek naar een zakelijk krediet zonder jaarcijfers te hoeven opgeven. Je bent ondernemer of startende ondernemer. In dit artikel de 5 beste mogelijkheden.

Vergelijken en aanvragen

Aanbiederqeld zakelijk krediet zonder jaarcijfersSwishfund zakelijk krediet zonder jaarcijfers
Rente vaste kosten vanaf 1% rente per maand vanaf 0,7% rente per maand
Minimale lening vanaf €1.000 vanaf €3.000 vanaf €5.000
Afsluitpremie Geen afsluitkosten Geen afsluitkosten Geen afsluitkosten
Jaarcijfers verplicht? Zonder jaarcijfers Zonder jaarcijfers Zonder jaarcijfers
Minimale jaaromzet Jaaromzet min. 0k Jaaromzet min. 50k Jaaromzet min. 50k
KVK minimaal N.v.t. Kvk min. 1 jaar KvK min. 1 jaar
AanvragenAanvragenAanvragen

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers bij Qeld

Wil je een zakelijk krediet afsluiten maar kun je geen jaarcijfers overleggen – kies dan voor Qeld als je een laag bedrag nodig hebt vanaf €1.000. Het maximale leenbedrag is €100.000. Bij Qeld hoeft je geen minimale jaaromzet te overleggen. Hoe lang je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel (KVK) is n.v.t. Voor elke maand dat je de lening gebruikt betaal je een vaste maandelijkse prijs. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht. Geen opstartkosten, geen advieskosten, geen rente of andere vreemde kosten. Je betaald alleen voor de tijd dat je de lening gebruikt. Als je de lening binnen twee maanden terugbetaalt, dan betaal je maar twee keer de vaste maandelijkse prijs. De maandelijkse prijs is afhankelijk van de Qeld-score van je bedrijf. Dien een gratis en vrijblijvende aanvraag in als je snel wilt weten hoeveel jouw bedrijf mag lenen.

Zakelijke lening zonder jaarcijfers bij Swishfund

Wil je een zakelijke lening afsluiten zonder jaarcijfers te kunnen overleggen kun je ook terecht bij Swishfund. Je kent ze misschien wel van de reclame op televisie. Bij Swishfund vraag je een krediet aan vanaf €3.000 en een rente van 0,8% per maand. Je betaald geen afsluitkosten. Je hebt een minimale jaaromzet van €50.000 euro en je staat minimaal 1 jaar ingeschreven als ondernemer bij de kamer van Koophandel (KVK). Vraag een offerte op bij Swishfund.

Zakelijk krediet zonder cijfers bij Bridgefund

Bij Bridgefund kun je ook terecht voor een zakelijk krediet zonder jaarcijfers. De minimale lening bedraagt €5.000. Je betaald geen afsluitkosten. De rente gaat vanaf 1,0% per maand bij een minimale jaaromzet van €50.000. Je staat minimaal 1 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK). In eerste instantie hebben ze een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen. Dit kan je eenvoudig downloaden vanuit online bankieren. Op basis van dit bestand berekenen ze de maximale leencapaciteit en welke aanvullende gegevens er eventueel nodig zijn. Vraag kosteloos aan bij Bridgefund.

Conclusie

Welke aanbieder het meest geschikt is voor jouw situatie kunnen we niet adviseren. Het beste is om een vrijblijvende offerte op te vragen bij meerdere aanbieders zodat je rustig kunt bekijken welke partij het beste bij je situatie past. Wel kunnen we zien uit de analyse in de getoonde tabel dat kredietverstrekker Qeld de minste voorwaarden stelt bij de beoordeling van krediet aan ondernemers.

Plaats een reactie