Yeaz review 2024: Onze ervaringen met Yeaz!

Dit is de Yeaz! review waarin wij onze ervaringen delen. Dit keer de kredietverstrekker in zakelijke financiering voor ondernemers, Yeaz! uit Scandinavië.

Wie is Yeaz!?

Yeaz! hoort bij het Zweedse SVEA Ekonomi. SVEA is een bekende naam in de Scandinavische financiële sector. Sinds 1981 levert SVEA financiële diensten als sparen en zakelijk financieren aan Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en een heel groot deel van de rest van Europa. In 2016 heeft SVEA met groot succes een zakelijk krediet als Yeaz! gelanceerd in Zweden. De kennis die zij opgedaan hebben in Zweden gebruiken ze nu om een nóg betere ervaring in Nederland te creëren!

yeaz review 2023

Hoe werkt het?

Bij Yeaz! verstrekken ze leningen aan ondernemende mensen. Zakelijke leningen dus. En wel tot € 50.000. Yeaz! werkt samen met o.a. iDIN en de Kamer van Koophandel. Ze geven je direct duidelijkheid of je in aanmerking komt voor een lening bij Yeaz!. Na het delen van jouw banktransacties spreken ze je graag nog even persoonlijk. Alles in orde? Dan volgt het ondertekenen van de kredietovereenkomst. De volgende werkdag staat het geld al op je rekening. Geld lenen hoeft niet lang te duren!

Hoeveel kan ik lenen?

Bij Yeaz! kun je een zakelijk krediet afsluiten van € 1.000,- tot € 50.000. Yeaz kredieten zijn er voor eenmanszaken of BV’s.

Wat zijn de voorwaarden?

Op dit moment kunnen bij Yeaz! alleen leningen verstrekken aan besloten vennootschappen (B.V.’s) met één eigenaar en bestuurder en eenmanszaken, die minimaal 1 jaar bestaan. Daarnaast dien je een privé rekening te hebben bij ABN AMRO, BUNQ, ASN, ING, Rabobank, Regiobank, SNS of Triodos. Op dit moment kan dus niet iedereen een lening aangaan bij Yeaz!.

Welke informatie hebben ze nodig?

Dankzij slimme koppelingen met de Kamer van Koophandel en iDIN kijken ze naar de gegevens van jouw onderneming zonder dat ze je daarmee hoeven lastig te vallen. Bij Yeaz! hoef je geen uittreksels of businessplannen te overleggen. Ze hebben de aanvraag voor het grootste deel geautomatiseerd. Yeaz! vraagt je nog wel jouw zakelijke en privé banktransacties te delen. 

Als jouw bedrijf financieel gezond is gaan alle seinen direct op groen en zullen ze je de gevraagde lening verstrekken.

Hoe lang duurt het om de aanvraag te beoordelen?

Zodra je kredietaanvraag compleet is wordt je aanvraag dezelfde dag nog beoordeeld. Normaal gesproken hoor je binnen 24 uur van ons of we je kunnen helpen en kun je direct geld opnemen.

Hoe werkt het met terugbetalen?

Aflossen hoeft niet als je dat niet wilt. Bij Yeaz! bepaal je zelf of en wanneer je jouw lening terugbetaalt! Geen aflossingsverplichting dus. Zolang je elke maand de rente betaalt hoef je bij Yeaz! niet af te lossen. Mocht je de lening wel terug willen betalen dan kan dat natuurlijk. Altijd helemaal boetevrij. Zo heb je de rust om te ondernemen.

Welke rente kan ik verwachten?

De maandelijkse rente (al vanaf 1,5%) bepalen ze op basis van jouw risicoprofiel.

Is er nog een afsluitprovisie?

Er zijn géén toetsingskosten, afsluitprovisie of andere verrassingen.

Zit ik er aan vast?

Nee, Je mag de lening altijd geheel of voor een deel eerder terugbetalen dan aan het einde van de looptijd. Ze brengen geen boete in rekening.

Wat vinden andere van Yeaz!? Yeaz review en ervaringen

yeaz review klantbeoordelingen

Klanten beoordelen Yeaz! met een 4,5 uit 65 google reviews. De ervaringen met Yeaz! zijn dus goed!

Yeaz! voordelen

✓ € 1.000,- tot € 50.000
✓ Binnen 24 uur geregeld
✓ Lage vereisten
✓ 1 jaar KVK
✓ Aflossen niet verplicht

Conclusie: Yeaz review en ervaringen

Uit deze yeaz review en ervaringen komt naar voren dat vooral de snelheid van de aanvraag een pluspunt is. Er is duidelijkheid over kosten en voorwaarden alleen de rente wordt doorgaans als hoog ervaren. Dit is echter afhankelijk van je persoonlijke situatie. Dus vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Een voordeel is dat je niet wordt verplicht om af te lossen. Het mag natuurlijk wel.

Disclaimer: Geld lenen kost geld.