Bridgefund

Bij Bridgefund vraag je een nieuw zakelijk krediet aan voor extra werkkapitaal voor het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Het is ook mogelijk om geld te lenen voor groei en uitbreiding, denk aan een nieuwe vestiging, een marketingcampagne of nieuwe website.

Belangrijke kenmerken
Minimale krediet€ 5.000
Maximaal krediet€ 250.000
Looptijd12 maanden
Rentevanaf 1,50% per maand
Beslissing Binnen 24 uur
Bezoek website

Je doet een aanvraag online en er wordt binnen 24 uur besloten of je in aanmerking komt voor een zakelijk krediet. Na de aanvraag, die volledig online verloopt, beschik je binnen twee tot vijf dagen over het geld. Je hoeft hiervoor niet naar een bank.

Er kan maximaal 250.000 euro worden geleend. Dit krediet betaal je binnen 12 maanden terug. De minimale lening is 5.000 euro.

Hoe werkt het

Voor een aanvraag heb je geen jaarverslag of bedrijfsplan nodig. Bridgefund beoordeelt op basis van girale omzet. Je moet dus je zakelijke rekeningen overleggen. Binnen 24 uur hoor je of je in aanmerking komt.

De lening betaal je in dagelijkse termijnen terug via een automatische incasso, minimaal één maand en maximaal 12 maanden lang. Vervroegd aflossen is boetevrij.

Wat zijn de kosten

Voor de lening betaal je 1% per maand, aangevuld met een premieopslag van minimaal 0,5 en maximaal 5% per maand. De opslag hangt af van de resultaten van je onderneming. Bridgefund rekent verder geen afsluitkosten.

Voordelen

  • Zakelijk lenen zonder tussenkomst van bank
  • Geen businessplan nodig
  • Snelle beslissing (binnen 24 uur)

Vraag nu een zakelijk krediet aan bij Bridgefund

Waarom Bridgefund

De trage financiële dienstverlening opschudden en werken aan een dienstverlening waar de klant echt op nummer 1 staat. Dromen en ambities waarmaken van onze klanten, ons personeel en onze investeerders. Hoe groot of klein die dromen ook zijn. Dat is waar we iedere dag onze schouders onder zetten. We doen het samen en geven elkaar vertrouwen. We willen leren en we durven fouten te maken. Uiteraard betekent dat niet dat we onverantwoorde risico’s nemen. We zijn daadkrachtig en kunnen ons snel aanpassen.