Kredietvooruit Review 2023: Aflossen via binnenkomende betalingen

Dit is de Kredietvooruit review waarin wij onze ervaringen delen. Dit keer de kredieverstrekker Kredietvooruit uit Amsterdam.

Wie is Kredietvooruit?

Kredietvooruit, ook wel bekend als een product van Swishfund is opgericht in 2016 door ondernemers die mede-ondernemers graag een duwtje in de rug geven. Banken staan niet te springen om geld uit te lenen, terwijl jij het hard nodig kunt hebben. KredietVooruit.nl brengt daar verandering in, zeggen ze.


Hoeveel kan ik lenen?

KredietVooruit.nl verstrekt krediet variërend van € 3.000,- tot € 250.000,- met een looptijd van 3 of 6 maanden.

Wat zijn de voorwaarden

Ben jij ondernemer en bestaat je bedrijf langer dan een jaar met een omzet van minimaal € 50.000,-?. Grote kans dat je dan in aanmerking komt voor een krediet van KredietVooruit.nl. Zo kun jij snel extra voorraad of een nieuwe collectie inslaan, kapotte apparatuur vervangen, inspelen op een evenement of zelfs een nieuwe vestiging openen.

Het maakt voor KredietVooruit.nl niet uit of je in het verleden een keer een faillissement meegemaakt hebt, verlies gedraaid hebt of wellicht een registratie bij een kredietinstelling hebt. KredietVooruit.nl kijkt naar de huidige situatie van het bedrijf en wil de ondernemer graag vooruit helpen d.m.v voordelig krediet.

Welke informatie hebben ze nodig?

  • De onderneming waarvoor je krediet aanvraagt moet minimaal 1 jaar bestaan.
  • KredietVooruit stelt als richtlijn een minimum omzet van € 50.000 per jaar.

Hoe lang duurt het om de aanvraag te beoordelen

Na het invullen van je gegevens laten ze je binnen 24 uur (op werkdagen) weten of je in aanmerking komt voor een krediet. In de meeste gevallen staat het geld al binnen een paar dagen op je rekening.

Hoe werkt het terugbetalen?

Terugbetaling van je krediet kan via je PIN-apparaat lopen, of als je dat niet hebt via dagelijkse incasso’s.

Terugbetalen via je PIN-apparaat gaat flexibel en automatisch, op basis van een vast percentage van je omzet. Draai je op een dag een hogere omzet dan gemiddeld, dan betaal je sneller af. Is de omzet lager dan normaal, dan betaal je minder.

Als je geen PIN-apparaat hebt maken ze gebruik van dagelijkse automatische incasso’s, die rekening houden met de dagelijkse omzetverschillen. Omdat de terugbetaling volledig automatisch gaat, hoef je niet bang te zijn dat je een betalingstermijn mist. We incasseren vijf keer per week en jij hebt er geen omkijken naar.

Kredietvooruit rente?

Krediet aanvragen bij kredietvooruit gaat vanaf 0,50% rente per maand, binnen 24 uur geregeld. De rente kan per aanvraag wel verschillen afhankelijk van je cijfers. De hoogte van de rente hangt af van je risico. Bij elke opname heb je direct inzicht in de kosten.

Wat vinden klanten van Kredietvooruit?

Klanten beoordelen Kredietvooruit met een 7 uit 10 op de review portal Nederlandreview.

Kredietvooruit voordelen

De kredietaanvraag is kosteloos en vrijblijvend

Kredietbeslissing binnen 24 uur

KredietVooruit.nl kijkt naar huidige bedrijfsprestaties

Boetevrij vervroegd aflossen

Aflossing op basis van binnenkomende betalingen

Conclusie: Kredietvooruit review en ervaringen

Wil je snel extra voorraad inkopen. Een nieuwe collectie aanschaffen. kapotte apparatuur vervangen, kosten van een verhuizing dragen of welke andere reden dan ook. Bij Kredietvooruit kijken ze naar de huidige situatie van jouw bedrijf. Een kredietaanvraag is kosteloos en vrijblijvend. 

Online aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een kredietvoorstel op.

Disclaimer: Let op, lenen kost geld.

Plaats een reactie